Florø MC klubb ynskjer nye medlemmer

Florø MC klubb ble stiftet i 1976 og erden eldste MC klubben i Sogn og Fjordane.  Den har hatt som oppgåve å samle flest mogelig av motorsyklistar i Flora kommune til positive aktivitetar rundt motorsykkel interessa.  Me er stadig på offensiven og prøver å verve nye medlemmer.

Er dette vår ny rekruttering??  Frå MC-paraden laurdag 7. mai 2001

Aktiviteten til Florø MC klubb har gått i bølgjer opp gjøna åra.  Nokre år har den vert stor, andre noko laber. På 70-tallet var vi over 50 medlemmer, mens de siste 5 åra har det lagt på 15 til 35 stk Vi har vert gjennom ein periode der det har vert gjort mykje dugnad på klubblokalet, og det har vist resultat. Vi sitter igjen med eit stort fått klubbhus i 3-etasjer med nypoppussa verkstad, opphalds rom og bad.  Enno står mykje att, men det grøvste er gjort.

Kva kan Florø MC klubb tilby deg som medlem:

• Triveleg miljø og godt vennskap

• Treffe folk med MC interesser

• Føle sammoldet som dugnad og treff tilstelling gjer

• Mange kjekke samankomser og fellesturer

• Stort flott klubblokale med stor lys verkstad til å holde sykkelen i topp stand.

• Få tekniske gode råd.

• Ha det gøy saman med andre likesinnet.

• Spesielt for tilflyttare har det vert ein god start til å bli kjent med likesinande på sin nye heimstad.

• Oppdatert heimeside som informerer deg om våre aktivitetar. Samtidig får du alle nyhende på E-post.

Kem kan bli medlem i Florø MC klubb:

• Alle som har MC. eg  partner til et medlem (Vi setter ikkje noko krav til type og storleik, som mange andre klubbar gjer)

• At du er over 16. år. (Ønskjer spesielt yngre medlemmer og kvinner velkommen, for å forhindre forgubbing.)

• At du viser minimum interesse for klubben.

• At du gjer din del av naudsunt dugnadsarbeid på klubbhus eller våre tilstellingar som treff og likn.

• At du er innehavar eit snev av normal folkeskikk.

Kva kostar det å bli medlem:

Vi har 3 typar medlemskap:

• Aktivt:  kostar kr. 1.500.- pr. år

• Etter 1 års prøvemedlemskap som me trenger for å bli kjent med deg og finne ut at du er ein likandes person, kan du få disponere klubblokalet fritt med egen nykel,

• Bære klubbens ryggmerket, som er klubbens ansikt utad.

• Student/militære:  kostar kr. 750.- pr. år

• Same rettighetar som fult medlemskap, men ½ pris.

•  Støttemedlem: kostar kr: 500,- pr. år

• Du har rett til å bruke klubben når det er folk der, men disponerer ikkje nykel og merke.

• Du har uttale rett, men ikkje stemmerett.

Kva kan eg gjøre for å bli medlem??

• Oppsøke klubben på samlingskveldar

•  Ta kontakt med nokon i styret  eller på SMS/tlf: 90505161,

• Sende ein E-mail til post@fmck.no  Oppgi navn, dresse, E-post og telefon nr.

• Har du medlems nr i FMCK kan fornying av medlemskort gjørast ved å sette beløpet inn på vår konto 3720.12.83133 og merke giro med Navn, Medlemskontigent og årstallet kontigenten gjelder

Skriv ut medlems brevet i PDF.

Florø MC Klubb
38 år.