[Text/Historikk/2002/WCM-2002/T-02-wkm-meny-topp.htm]  

Veivalg til treffet.

Det er flere veier å velge mellom for å komme til "West Coast Meeting". alt etter hvor du kommer i fra. Hvilken vei du velger trenger ikke gjøre den store forskjellen i tid. men for å få en mest mulig opplevelse rik tur anbefaler vi at du velger forskjellig rute til og fra treffet. Dett er et nydelig område du ferdes i, og i slutten av mai kan du ikke oppleve Norge finere. 

Vi vil her ved hjelp av detalj kartet under, og teksten  prøve å beskrive de forskjellige alternativene. Ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

 • Alt. 1:  Førde - Naustdal - Storebru
  Fra Førde kjører en vestover RV5 mot Florø,  MC treffet logger på Storebru på østsiden av elva. . Vegen blir skiltet i fra Førde

 • Alt. 2:  Sandane - Hyen - Storebru  
  Fra Sandane  kjører en sørover RV 615 til Hyen og videre til  Storebru. På Rv. 5 en til venstre mot Førde. Etter 100 m tar en til venstre igjen  og følger grusvegen ca 500 m på østsiden av elva .  Vegen blir skiltet i fra Sandane.

  Vegen mellom Hyen og Storebru er smal, men bør oppleves.  Det er ikke så mange slike gode smale MC veier igjen i landet.

 • Alt. 3:  Stårheim - Svelgen - Eikefjord - Storebru   
  Fra Stårheim tar en ferja over til Isane
  (Trykk her for ferjerute) og følger RV 614 forbi Svelgen mot Florø. På Grov svinger en til venstre, og følger RV 5 til Storebru. Rett etter broen tar en til venstre. og følger grusvegen ca 500 m på østsiden av elva. Vegen blir skiltet i fra Grov.

 • Alt. 4:  Måløy - Bremanger  - Eikefjord - Storebru   
  Fra Måløy sentrum tar en ferja over til Oldeide.
  (Trykk her for ferjerute) Herfra følger en RV 616 over Bremangerlandet til Smørhavn  Ny ferje til Kjelkenes (Trykk her for ferjerute) Ta til høyre og følg RV 614 mot Florø.  På Grov svinger en til venstre, og følger RV 5 til Storebru. Rett etter broen tar en til venstre. og følger grusvegen ca 500 m på østsiden av elva. Vegen blir skiltet i fra Grov. Grov.
  Vegen over Bremangerlandet kan anbefales.  Det blir noe lenger tur, men naturen her ute i ytre strøk er vill og nakent. Ta en tur innom Kalvåg og opplev sjøbumiljøet.

Her er en lik til alle ferjeruter i Sogn og Fjordane. og  oppdatert vervmelding
NAF Camping kart, hjelper det å finne fram i Norge.


Florø MC klubb ønsker deg en god tur til og fra treffet vårt. 

   
Florø MC Klubb  
45 år.
1976 til 2021

Boks 272,  6901 Florø, 
Tlf: 591138553  E-post: post@fmck.no Hjemmeside: http//www.fmck.no

Sist oppdatert av Dag  04 februar 2021