Vårfest 29. april 2000 på Haavebua

Meny:   Havets festbord.

Koldtbord:
  • Reker med skall
  • røykelaksrullade med urtekrem
  • Hvitvinsdampede blåskjell
  • fritert akkar med hvitløksdipp
  • krabbeklør med majones
  • ovnsbakt pepperlaks
  • vestkystsalat
  • herregårdslaks med eggerøre
  • gravlaks med sennepssaus
  • marinert breiflabb
  • vinaigrettsallat
  • kålsalat med karve
  • urtedressing
  • brød og smør.

Varmrett:

  • Sesongens fiskerett.

Fra MC-klubbens 20 årsjubileum.


Florø MC Klubb 
34 år.
1976 til 2010
 

Boks 272,  6901 Florø
Tlf: 57744939,  E-post: post@fmck.no , Hjemmeside: http//www.fmck.no

Sist oppdatert av © Linken  26 oktober 2010