Reisebrev fra MC-gjengen til 
Kværner Oil & Gas, Bergen 
28 til 30 juli 2000 gjorde 5 utskremte kverner medarbeidere livet uttrygt i Florøs gater med å avlegge byen i vest ett besøk
Kverner Oil & Gas, Bergen  15. august 2000    

Florø besøk 28 - 30 juli 2000.


John kom helt frem med sin Suzuki GT380

Marit  ledet an...men,  John forsvant stadig i speilet, dvs at vi puttet 380'en i front. Dette var et heller mindre vellykket trekk pga intens røykutvikling fra en smule tette potter. Et tynt oljelag på visiret til alle som kjørte bak var resultatet. Det var ellers litt av en skue da John skulle forsere en sur 80-tals Mazda et stykke før Førde...etter å iherdig å ha forsøkt nettopp dette ca. 5 ganger tidligere på andre litt mer moderne (og raskere) biler (uten hell) så rådet optimismen forut for denne oppgaven. Gleden var stor hos alle da John (med et nødskrik) kom seg forbi japsekassen. Føreren av møtende bil viste forøvrig langfingen da han ikkje satte pris på å få testet ABS'en pga dette høyst ambassiøse forsøket. Ole Johan fekk pent kjøre bakerst, da støynivå på Ducati'en, samt tunellbefengt veistrekk satte trommehinner i fare

Marit på sin Honda 750
Turen oppover gjekk ikkje for fort, og vi ankom klubblokalet til Florø MC klubb i 22 tida. Der ble vi mottatt av Olav, som forøvrig hjalp oss mye i løpet av helgen. Takker & bukker for dette Olav! Etter noen små brune så bar det til Florø, tømte først hamburgershappa i sentrum for Maxiburger, for så å inta hvilestilling på lekteren, en av byens glimrende uteserveringer.

Vi ble møtt av Olav i Florø MC klubb sitt lokale


By-vandring. Her foran Kakebua i Florø sentrum

Neste dag så vart det byvandring og mekking på sykkel. Tenningen på 380'en skulle fixes en gang for alle Skiftet kondensator og stift på 2'eren. Sykkelen ble en helt annen på turen heim.  Var turtallsvillig (som denne skal være) og mye bedre drag. Etter mekking så fulgte bading.


Mekking på sykkel. Tenningen på 380'en skulle fixes en gang for alle 

Om kvelden vart grillen fyrt opp, og den ene godsaken etter den andre landet
i sultne mager . Bokser med Bergenskt øl flyttet stemningsnivået opp fra godt til særs godt nivå. Taxien ble bestillt og turen til Florø var et faktum. Diverse utesteder vart besøkt før nachspiel på lokalet avsluttet kvelden.


Grilling ut på kvelden

Takker Florø MC-klubb for lånet av lokalet.  Spesielt vil vi få takke Dag Knapstad for all hjelp angående organiseringen (du har med å være hjemme neste gang he-he) og Olav for omvisningen i Florø samt hjelp i lokalet (Godt å ha en kjentmann når en skal tråle by'n)

Hilsen: Marit, John, Knut, Geir Ivar og Ole Johan

MC besøk fra Kværner Oil & Gas, Sansli
Gjengen samlet i baren på klubben


Florø MC Klubb 
34 år.
1976 til 2010
 

Boks 272,  6901 Florø
Tlf: 57744939,  E-post: post@fmck.no , Hjemmeside: http//www.fmck.no

Sist oppdatert av © Linken  26 oktober 2010