ÅGE ALEKSANDERSEN ”SOLO”

VG Fire gitarer og Åge alene på scenen.  De må bli terningkast 5.   Etter over 30 år som artist har Åge Aleksandersen endelig våget å møte publikum alene med gitaren.  Det ble en svært trivelig ”lørdagskveill”

Det var suksess fra første gitartone til ”Dains me mæ” da han innledet sin soloturnè.  Intimformatet er krevende, der han står avkledd og naken og møter publikum med sangene sine.  Du har ingen musikere å skjule deg bak.

Åge gjør det med stil, varme og sjarm.  Han forteller morsomme historier rundt sangene om alt fra å være bestefar, sitt første kondomkjøp og derpå følgende samleie og om livet som tenåring i Namsos. 

Åge har glimrende kontakt med det godt voksne publikumet.  Han får folk til å synge å tralle med.  Det lydhøre og lyttende publikumet kunne de fleste av Åges sanger.  Konserten var utsolgt og enkelte hadde stått i kø i over to timer før konserten startet for å få de beste bordene en snau meter fra den lille scenen.  I dette akustiske formatet får mange av sangene et nytt liv.

Ønskekonsert

Åge Aleksandersen gir publikum en ønskekonsert med kjente sanger på rekke og rad.  Noen av sangene må være med, som ”Fire pils og en pizza”, ”Rio de Janeiro”, ”Rosalita”, ”Lys og Varme” og ”Min Dag”.  Men publikum kunne også komme med ønsker fra hans lange karriere.  Her fikk Åge virkelig testet om han husket sangene sine.  Blant publikums mer eller mindre sære ønsker var ”Blåøyd og brunøyd”, ”Arild”, ”Lakenselger Larsen” og ”Statsminister i grønn gelè”!  Den siste en hard nøtt å knekke.  Åge kunne de første linjene, deretter måtte han melde pass.  Blant de ønskende publikum ikke fikk oppfylt var ”Frokost” og ”Æ e trønder æ”.  De nektet han å synge.

Ønskekonsertene på hans soloturnè er en sikker publikumsvinner.  Åge trives i dette intime formatet.  Publikum lytter og de får en annerledes konsert enn Åge med fullt band.  Her er det stor musikalsk spennvidde fra den melankolske ”Solsideveien” til fullt trøkk i ”Lørdagskveill”.

Åge solo er Åge i ny, vellykket musikalsk format.

Nå kan du møte Åge alene på scenen; Åge og gitaren. Mye av Åges låtmateriale spilles ikke i band sammenhenger og egner seg nettopp til denne type fremføring. Dette er en ny side av Åge som er en mester i å være seg selv samtidig som han skifter innfalsvinkel til melodiene sine. Med lune kommentarer, betraktninger og små anekdoter om tekstene og historiene bak,

Lover vi deg en annerledes aften. Dette er Åge på nye veier.

Nå er Åge ute med en unik samling av Åge-låter  ÅGE ORIGINAL”. Når denne samlingen er unik så er det først og fremst fordi det ikke er artisten, managementet eller plateselskapet som har bestemt hva den skal inneholde. Det er publikum. Faktisk 3.000 publikummere.

  Kurt Bakkemoen, Moss.

For intervju, ta kontakt med Ole Waage på tlf. 22420000 , se også www.nama.no

   
Florø MC Klubb  
30 år.
1996 til 2006

Boks 272,  6901 Florø, 
Tlf: 57744939,  E-post: post@fmck.no Hjemmeside: http//www.fmck.no

Sist oppdatert av © Linken  12 februar 2010