Sammen med Rockeklubben arrangerer vi konsert med Chris Thompson  med Mads Eriksen Band på Haavebua Fredag 3 mai.  Chris var vokalist og frontfigur i det legendariske bandet "Manfred Mann's Earth Band"  De lover å gjøre en rekke Manfred Mann-klassikere. – Det er de låtene publikum kjenner best til og som de vil høre. Det er viktig at vi gir folk det de vil ha, mener Thompson bestemt.
Den gamle vokalisten fra Manfred Mann's Earth Band sto for en av de mest populære konsertene under fjorårets Ole Blues, med 750 solgte billetter på Maxime Nå er de klar for Haavebua med Mads Eriksen band som backing. Denne gangen blir Steinar Krokstad med på trommer.

På repertoaret står selvfølgelig en rekke Manfred Mann-klassikere. Både «Davy's On The Road Again», «Blinded By The Light», «Mighty Quinn», «For You», «Questions» og «Redemption Song» (Bob Marley)  
– Det er de beste låtene fra tiden med Earth Band, mener Thompson. Som synes det er viktig å gi folk det de vil ha.  Men han har også funnet rom for mange nye låter.

Chris Thompson var mannen som ga stemme til hits som «Mighty Quinn», «Blinded By The Light» og «Davy's On The Road Again». Men selv om han forlot Manfred Mann's Earth Band etter åtte album i 1978 var ikke hans tid som kirsebærspiser blant rockeliten over. Thompsons vokal kan høres på plater med Elton John, Ozzy Osbourne, The Doobie Brothers, Tina Turner, Ray Charles og Jefferson Starship. Også som låtskriver har han gjort det stort, nevnte Jefferson Starship, Heart, Doobie Brothers og Isaac Hayes har gjort covere av låter skrevet av Chris Thompson.

De siste årene har han hengt en del med Brian May, kjent fra Queen, og Alan Parsons. Og altså Mads Eriksen, som han også har skrevet låter sammen med. Thompson medvirket også på det bergenske gitarfantomets siste soloutgivelse, «Redhanded». Og føyer seg med det inn i rekken av storheter som vår egen gitarhelt spiser kirsebær med.

Alt ligger til rette for en stor kveld på Haavebua.

Se og heimesidene til Chris Thompson  , Mads Eriksen og Rockeklubben

Se Firdaposten's anmeldelse fra konserten 3 mai 2002

Chris Thompson 


Florø MC Klubb 
34 år.
1976 til 2010
 

Boks 272,  6901 Florø
Tlf: 57744939,  E-post: post@fmck.no , Hjemmeside: http//www.fmck.no

Sist oppdatert av © Linken  26 oktober 2010