Tirsdags tur 9. mai 2006

11 sykler var med på fellesturen i det fine og varme mai været. Turen gikk gjennom nydelig vår landskap til Stavang. Der Anders Haave åpnet opp puben for oss slik at vi fikk oss en kaffe tår.
Florø MC Klubb, 9. mai 06 av Aslak Holmen og Solveig Willis
Vi var 10 motorsyklister som møttes på Statoil stasjonen. Været og humøret var på topp, og det var tydelig at dette skulle bli bra.
Vi ble enig om å legge turen til Stavang, og Anders Haave sa ja straks, da han fikk telefon med forespørsel om han hadde kaffi - meget bra!
Vi hadde første stopp i Eikefjorden - der ventet vi på Ingvar Osland, som var på vei på sin Suzuki Banditt 1200cc fra Flokeneset.
Kaffi, sol og skitpreik - bedre blir det (nesten) ikke, men enda bedre ble det da formannen i klubben kom fresende på sin røde veps. Tid for oppbrudd, og da Anders og Olav trakk pusten imellom historiene, heiv vi oss på syklene mot Florø igjen - Ingvar tok kursen mot Førde - men mente han måtte til Skei og tanke (alt anna var for nært Flokeneset...)Turen gikk til Stavang, der Anders Haave åpnet Stavang Marina for oss. Her ble det en kaffekopp, og gode MC historier.  Olav Tveranger lærte verten Java sangen.
Vel tilbake i Florø, her parkert utforbi Kakebua.


Deltager på turen denne uka var:
Odd Johannessen, Ingvar Osland, Frode Kjelkenes, Ole Petter Asp, Jonny Bjørnseth, Arne Helle og Martin Ottesen.
FMCK: Tore Haugen, Olav Tveranger, Solveig Willis, Rune Eckehaug, Aslak Holmen

Fellestur annenhver tirsdag kl 18:00

Annen hver tirsdag (med oddetall i uke nr.) forsøker vi med felles MC tur for alle motorsyklister som ønsker å være med.  Oppmøte på Statoilstasjonen på Krokane kl. 18:00   Forrandringer skjer, så for å være sikker, så sjekk på vår aktivitets kalender  "Hva skjer i FMCK"  [Les mer]


Florø MC Klubb 
35 år.
1976 til 2011
 

Boks 272,  6901 Florø
E-post: post@fmck.no , Hjemmeside: http//www.fmck.no
, Facebook:

Sist oppdatert av © Linken  22 august 2011