Åge Aleksandersen & Sambandet

Florøhallen Fredag 8 september 2023

X X X Under 18 år Billetter Heim
Florø mitt Florø – no kjæm vi igjen  [Kjøp Billetter]

Mannen, myten og rocklegenden Åge Aleksandersen gjør et etterlengtet scene-comeback i Florø. 13 år er gått siden en forblåst 16. mai-spilling utendørs ved Amfi-senteret.

Åge er klar igjen med det stabile Sambandet i Florø's Idrettshall 8. september. Og for de av oss som har et hjerte som brenner for blåseinstrumenter – trekløveret som utgjør blåserekken i det utvidede bandet er både visuelt og musikalsk en attraksjon i seg selv.

 

Nylig fylte perfeksjonisten Åge 74 år. Fortsatt med en fysikk og energi mange vil misunne ham. Gløden, ærgjerrigheten og kravet til å gi maksimalt til sitt publikum er 100% intakt. Lyd, lys og publikumsfasiliteter vil komme til sin fulle rett i en intim idrettshall. Åge og Sambandet sitt mantra har i årevis vært at «den neste konserten alltid er den viktigste». Alle kjærlighetsforhold endrer seg over tid. Åge og Florø har en relasjon langt tilbake på 70-tallet. Man vet aldri om dette er siste konserten med fullt band i kystbyen. Sørg for at du er på plass 8. september.

 

Døren åpnes kl 19:00 Konsert start kl. 20:15

 

Aldersgrense: Personer under 18 år må ha med verge som har fyldt 25 år som signerer verge kontrakt.

 

Forandringer og justeringer kan forekomme. Refusjon gis kun ved avlysning av konserten (gjelder ikke ved force majeur). Billettavgift (Kr 30) refunderes ikke

 

Arrangør: Florø Rockeklubb & Florø MC Klubb

Kjøp:

[Skriv dette ut i PDF-format]

Til ordinær heimeside


Florø MC Klubb 
47år.
1976 til 2023
 

Boks 272,  6901 Florø
E-post: post@fmck.no , Hjemmeside: http//www.fmck.no
, Facebook:

Sist oppdatert av © FMCK  27 mars 2023