Seier for strukturert Åge

Åge Aleksandersen og Sambandet befestet sin posisjon som ukronede rock’n roll konger av Florø.  Lørdag 25. september 2004 vil gå over i historien som dagen da trønderne sjarmerte seg inn til en sikker borteseier. 
 
10.2004,  Av: Tom Gjelsvik


Foto: Dag Magne Knapstad

Dette var svært annerledes enn det meste Åge og co. har servert de siste 25 årene. Et buldrende underholdningsshow på 120 minutter. Null dødpunkter, masse koreografi, en utsøkt bruk av lyseffekter og en stram regi. En livsbejaende forestilling. Mye - både for netthinnen og øregangene.

Evnen til å fornye konseptet har vært påfallende. Showet tjener stort på å slippe løs de karismatiske individualistene i Sambandet i nye og overraskende roller. Dette gir større spennvidde og gjør forestillingen uforutsigbar. Sjefen sjøl gliste da også bredere enn på lenge. Og med god grunn; et mer visuelt band har han ikke hatt på veien siden Levva Livet-konsertene midt på 80-tallet.

Låtvalget er dessuten utsøkt, sjarmfaktoren skyhøy, humoren effektfull og selvtilliten påtagelig. Vi har hørt det før – men aldri slik! En seier for Sambandet og en seier for konseptet! Dette var Springsteen og E Street Band på trøndersk!

450 fremmøtte på Samfunnshuset fikk det de ville ha. Får Åge & co. det som de vil – er de tilbake i 2005. Da også med nye låter. Florø gleder seg!

tekst: Tom Gjelsvik
 


Foto: Olav Roar Mortensen

Se og følgende aktuell Åge linker:

Sist han var her med Sambandet var det over 3500 personer på ute konserten på Florø Stadion


Florø MC Klubb 
35 år.
1976 til 2011
 

Boks 272,  6901 Florø
E-post: post@fmck.no , Hjemmeside: http//www.fmck.no
, Facebook:

Sist oppdatert av © Linken  22 august 2011