FMCK 25 år's jubileum Haavebua
Lørdag 2. februar 2002
|
|
|
-
Meny - Havets
festbord
|
Kalde retter: |
* Ferskvannskreps
* Reker med skall
* Røykelaksrullade
* Hvitvinsdampede blåskjell
* Krabbeklør med majones
* Varmrøkt ørret
* Vestkystsalat
* Røykelaks med eggerøre
* Gravlaks med sennepssaus
* Marinert steinbit
* Vinaigrettesalat
* Salatbuffet med tilbehør til rettene
* Brød og smør
|
Varmrett: |
* Fiskesymfoni med safransaus. |
Dessert: |
* Dessertbuffet |
|
* Kaffe/Te . |
Drikke er
ikke inkludert Vi
har alle rettigheter fram til kl. 22:00, der etter kun øl og
vin.
|
|
Festmiddagen starter kl. 19:00.
|
|
|
|
|